Arnold Boender nieuwe directeur Elan Training

Arnold Boender, per 01-01-2020 de nieuwe directeur van Elan Training,
stelt zich voor.

Voordat ik mijzelf voorstel wil ik allereerst mijn voorganger Frans Griffioen en zijn partner Ina Nederveen bedanken voor hun vertrouwen in mij om het fantastische opleidingsinstituut te mogen gaan leiden dat zij hebben opgebouwd in de afgelopen 35 jaar.
 
Frans Griffioen schreef in zijn afscheidsbrief de zeer toepasselijke woorden; “A RICH PAST AND A BRIGHT FUTURE”. Elan Training heeft zich in de achterliggende 35 jaar ontwikkeld tot de grootste aanbieder en uitvoerder van Jobcoachopleidingen in Nederland, zowel voor vrije inschrijvers als in-company. Ik kijk ernaar uit om vanuit deze rijke historie te mogen gaan werken aan een prachtige toekomst, A BRIGHT FUTURE!


Mijn naam is Arnold Boender. Na werkzaam te zijn geweest binnen Defensie, Justitie en het sociaal domein (gemeenten), ben ik sinds 2013 actief met mijn eigen trainingsbureau Boender Training & Coaching als gedragstrainer en coach binnen het sociaal domein.
 
Sinds 2017 ben ik steeds meer verbonden geraakt met Elan Training als trainer/adviseur. Gezien het unieke opleidingsconcept en de doelgroep waarvoor Elan Training professionals opleidt, voelde ik me direct onlosmakelijk verbonden met Elan Training. Toen Frans en Ina mij vroegen of ik Elan Training wilde overnemen, heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben zeer verheugd dat ik, samen met mijn ambitieuze en betrokken Elan Training-team, verder mag werken aan een mooie toekomst voor Elan Training.

Ook vanaf 2020 blijft de visie van Elan Training hetzelfde, dit is waar we het voor doen :

Kwaliteit van leven voor mensen die intensieve en extra ondersteuning en coaching behoeven om gelijkwaardig te kunnen participeren en kunnen delen in de maatschappij.
Geen tweedeling, maar écht en eerlijk delen.
Voor eenieder – van welke afkomst ook – een volwaardige plek in het sociale leven.
 
Frans Griffioen blijft de komende periode verbonden aan Elan Training als adviseur. Fijn om gebruik te kunnen en mogen maken van het netwerk en de uitgebreide kennis van Frans.
Ina Nederveen draagt haar taken als officemanager over aan Elles Baatje.
 
Hartelijke groet en welkom bij Elan Training!
Arnold Boender


BUITENKANS voor jou of collega’s?

Voor snelle beslissers zijn er op zeer korte termijn nog plaatsen beschikbaar voor 2 cursussen waarin je door onze specialisten geïnformeerd wordt over de meest actuele aanpassingen en ontwikkelingen betreffende wetgeving op jouw vakgebied en beleid van het UWV.

woensdag
29 januari 2020

Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en WIA

Het aantal door het UWV opgelegde loonsancties groeit fors. Niet alleen omdat kansen op re-integratie in spoor 1 zijn gemist, maar steeds vaker omdat re-integratiebedrijven volgens het UWV fouten hebben gemaakt. Spoor 1 en 2 liggen bij het UWV onder een vergrootglas.

button-meer-info

maandag
10 februari 2020

Wet & Regelgeving Sociale Zekerheid

Hoe staan we ervoor na 5 jaar Participatiewet en welke ontwikkelingen kunnen we verwachten?

button-meer-info


Heb je belangstelling vul dan snel het inschrijfformulier in.
Kom je samen met een collega dan ontvang je € 100, – korting per persoon.

 
Als er deze keer niets voor je bij zit, stuur ons aanbod dan door aan een collega/relatie die er mogelijk zijn/haar voordeel mee kan doen.
Ook verzoeken en of vragen die niet gaan over opleidingen of trainingen zijn altijd welkom. We denken graag met je mee en staan tot je dienst!


Contact:
Elan Training
Geersbroekseweg 4, 4851 RE Ulvenhout (Breda)
tel 076-5611530
info@elantraining.nl