Nieuwsbrief Wintereditie 2018/2019

 

Beste nieuwsbrieflezer,

Hier voor je “ligt” de vernieuwde nieuwsbrief van Elan Training. We hebben gemeend dat we de nieuwsbrief wel wat meer Elan kunnen geven. Buiten de gebruikelijke onderdelen, zoals het aanbod van cursussen en trainingen, hebben we ook een aantal interessante items uitgewerkt. Items die op dit moment zeer actueel zijn voor ons werkveld. Bijvoorbeeld een artikel over het onlangs uitgevoerde onderzoek, waaraan Elan Training heeft meegewerkt, van Cedris en SBCM: “De meerwaarde van jobcoaching op de werkplek, Met de jobcoach lukt het wel!” of het item over de brief van Staatssecretaris van Ark van 20 november jongstleden aan de Tweede Kamer. Deze brief gaat over de uitwerking van een breed offensief om meer mensen met een beperking aan het werk te helpen. Zeer interessant en zeer actueel! Ik wens je veel leesplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Frans Griffioen, Directeur Elan Training

Heb je vragen over de praktijk? Heb je advies nodig? Zijn er andere zaken waarmee we je kunnen ondersteunen of van dienst zijn? Schroom niet en bel of mail ons! Bel: 076-5611530 of mail: info@elantraining.nl

Gun jezelf een inspirerende start van 2019!

Wij bij Elan training hebben professionalisering van het vak Jobcoach hoog in het vaandel staan. We vinden het erg belangrijk dat onze studenten, ook na hun afstuderen, tijd blijven steken in hun eigen ontwikkeling. We hebben ter ondersteuning van deze persoonlijke ontwikkeling een aantal cursussen en trainingen die je bij ons kunt volgen.

Omdat we geloven in jezelf blijven ontwikkelen. En omdat we iedereen een inspirerende start van 2019 gunnen. Daarom nu een speciale vroegboekkorting op alle volgende cursussen en trainingen:

 • Wet en Regelgeving Sociale Zekerheid en Participatiewet.
  Geen € 375,- maar € 300,-
  Dat is € 75,- korting!
   
 • Psychische Klachten en Re-integratie.
  Geen € 700,- maar € 620,-
  Dat is € 80,- korting!
   
 • Participatiewet & Wajong.
  Geen € 375,- maar € 325,-
  Dat is € 50,- korting!
   
 • Werkgeversbenadering en Aquisitie.
  Geen € 350,- maar € 300,-
  Dat is € 50,- korting!
   
 • Wet Verbetering Poortwachter (WVP) en WIA.
  Geen € 375,- maar € 345,-
  Dat is € 30,- korting!

Deze vroegboekkorting geldt tot en met 21 januari 2019.
Daarna betaal je het volle pond. Wees er dus snel bij en gun jezelf deze ontwikkeling en professionalisering!

Vermeld bij je inschrijving: Nieuwsbriefkorting

 
Elan Training verzorgt ook al haar opleidingen incompany. Dat wil zeggen dat wij dan de opleiding bij u op locatie komen verzorgen. Maar waarom zou u daar als werkgever voor kiezen?

 1. Op maat; samen met onze deskundige trainers wordt bekeken welke training(en) het meest interessant voor uw werknemers zijn. Daarna worden de trainingen toegespitst op uw organisatie of branche.
 2. Wanneer het u uitkomt; de trainingsdagen worden in overleg ingepland.
 3. Bij u op locatie; geen reistijd of extra reiskosten kwijt.
 4. Minder rompslomp; iedereen volgt de training op hetzelfde moment bij hetzelfde trainingsbureau. Er hoeft dus maar 1x iets geregeld te worden.
 5. U blijft betrokken en heeft invloed; niet alleen heb je goed inzicht met betrekking tot de inhoud, maar ook met het verloop van de kwalificering van uw medewerkers.
 6. Vanaf 8 deelnemende personen ook financieel interessant; De incompany prijs is een vast bedrag en onafhankelijk van het aantal deelnemers. Wel is er een maximum aantal deelnemers per training, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.
 7. Uiteraard met de kwaliteit van Elan Training; we zetten, zoals u weet, net een stapje méér voor onze studenten en klanten dan andere opleiders.

 
Tijd voor een incompany opleiding?!
Bel voor een afspraak of nadere informatie naar: 076-5611530 of mail naar info@elantraining.nl. We stellen dan, samen met u, de ideale opleidingsroute op voor uw medewerkers.
Benieuwd naar eerdere succesverhalen? Kijk HIER op onze website!

 Elan Training, Geersbroekseweg 4, 4851 RE Ulvenhout (Breda)
tel 076-5611530 | info@elantraining.nl