Workshop Personal Branding

Workshop ‘Personal Branding’

Een geweldige, interactieve workshop waar je meteen mee verder kunt!

Deellnemers Personal Branding

Wil jij jouw kwaliteiten op een opvallende manier profileren? Wil jij jezelf positief onderscheiden in het werkveld en een grotere kans maken op werk? Personal Branding brengt jouw unieke combinatie van karakteristieke eigenschappen in kaart. Het biedt inzicht in je positieve eigenschappen en hoe je het deze het beste kunt inzetten. Zo vind of creëer je voldoende werk en kun je de opgedane kennis ook inzetten voor de begeleiding van je klanten. Een win-winsituatie! Jij staat zelf centraal tijdens deze enerverende workshop.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor jobcoaches, klantmanagers, re-integratie consultants en andere professionals in het sociaal domein, die zich persoonlijk binnen een organisatie en het werkveld op de kaart willen zetten. Deze workshop is uitermate geschikt voor professionals die een baan willen vinden, een baan hebben en toe zijn aan een volgende stap, of aan de slag willen als Zzp-er. Ook kunnen de opgedane technieken perfect worden ingezet bij de begeleiding van je klanten.
 

Inhoud programma
Tijdens de workshop ga je op zoek naar jouw unieke eigenschappen en hoe je deze kunt inzetten. Ook leer je jouw ‘scherpe’ randjes’ te ontdekken. Dit kan soms confronterend zijn, maar het zal vooral verhelderend en inspirerend zijn. Je leert hoe je deze scherpe randjes kunt omzetten in iets positiefs. Tijdens de workshop beantwoord je vragen zoals: ‘Wat en wie ben jij?’, ‘Waar heb jij plezier in?’ en ‘Welke ambitie en dromen heb je voor de komende jaren?”.

Resultaat:
Aan het eind van deze workshop heb je antwoord gekregen op de volgende vragen:

  • Hoe werkt Personal Branding?
  • Hoe pas je Personal Branding toe om een baan of opdrachtgevers te vinden?
  • Waar heb je echte passie voor?
  • Wat zijn jouw talenten in jouw eigen visie en in die van anderen?
  • Welke eerste indruk maak jij?
  • Wat zijn jouw ‘scherpe randjes’?
  • Hoe zet je jouw scherpe randjes om in kansen om werk te vinden of te creëren?

Trainer
De workshop wordt gegeven door Bernadette Vrijling. Sinds 2017 werkt Bernadette samen met Elan Training en helpt zij verschillende organisaties als trainer en adviseur o.a. op het gebied van Personal Branding. Door haar ervaring geeft zij mensen praktische handvatten die onmiddellijk toegepast kunnen worden. Ze weet mensen te stimuleren!

Datum en locatie
De workshop vindt plaats op donderdag 18 juni 2020 van 9:30 uur tot 16:30 uur. Inclusief lunch.
De workshop wordt gehouden op de trainingslocatie van Elan Training. Het adres is:
De Geershof
Geersbroekseweg 4,
4851 RE Ulvenhout (Breda)
.
Kosten:
Deze workshop word je aangeboden voor de prijs van € 375,- vrij van btw en inclusief lunch.
Aantal deelnemers
De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers per groep.

Startdatum en Inschrijfformulier:

Workshop Personal Branding   •   Nieuwe data worden nog gepland

 
De prachtige trainingslocatie van Elan Training

 

De workshop ontvangt vele positieve reacties van deelnemers:

Jerney Steur
Bernadette weet op een ongedwongen manier een groep mensen binnen no time in beweging te krijgen. Ik heb direct handvatten gekregen en ben ook echt aan het denken gezet. Met name het omarmen van de zogenaamde “scherpe randjes” was nieuw voor mij en is iets waar ik zeker mee aan de slag ga. Wat mij betreft is een training/workshop van Bernadette absoluut de moeite waard.

Nathalie Huijbers
Wat een eye-opener! Bernadette laat je door middel van verschillende oefeningen stevig nadenken over waar je passie ligt en waar je goed in bent. Ze heeft mij laten inzien waar mijn ‘niche’ ligt en hoe ik daarmee mijn eigen kansen kan creëren. Ik ben hier direct mee aan de slag gegaan en heb hierdoor al diverse leads lopen. Mede door Bernadette’s constructieve ‘recht door zee’ persoonlijkheid en de positieve uitkomst naar aanleiding van deze workshop, kan ik deze workshop aan alle professionals , die het heft in eigen handen willen nemen, aanraden.

Jacqueline Baggermans – Jobcoach
Op de middelbare school waren er altijd ‘tofste’ leraren, nu geloof ik niet dat dit het doel is van Bernadette. Maar deze ‘tofste’ leraren brachten je wel het meeste bij, nietwaar? Daar kon je veel feedback van accepteren, ook al was het soms confronterend. Bernadette staat genoteerd op mijn lijstje ;).